Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεμιστά και Ξινή Γεμιστά

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστά και ξινά γεμιστά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ας αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη γέμιση μας. Αρχικά βάζουμε το σουμάκ μας σε ζεστό νερό. Αφήστε το να βγει. Ενώ ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ας χαράξουμε τις κολοκύθες μας. Ας καθαρίσουμε τις πιπεριές.
Ανακατεύουμε κιμά, ρύζι, κρεμμύδι, δυόσμο, μπαχάρι, ελαιόλαδο. Βάζουμε στο εσωτερικό μας γουδί λίγο παραπάνω από 1 ποτήρι τσαγιού από τον χυμό του σουμάκ μας.
Γεμίζουμε όμορφα τα τυλιχτά και τυλίγουμε τα τυλιχτά. Στρώνουμε το φύλλο. Βάζουμε το εσωτερικό μας γουδί στον πάγκο εργασίας μας και διπλώνουμε το φύλλο μας δεξιά και αριστερά και του δίνουμε σχήμα κυλίνδρου. Το βάζουμε στην κατσαρόλα και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείον. Μαγειρεύω για 40 λεπτά, είναι πολύ ωραίο, αλλά ο τρόπος που καίει η κουζίνα κτλ μπορεί να είναι παράγοντας, πρέπει να προσέξετε 😉 καλή επιτυχία φίλοι????????‍????????????‍????????????????????

Συνταγή γεμιστά και ξινά γεμιστά με φωτογραφία

Γεμιστά και Ξινή Γεμιστά
Γεμιστά και Ξινή Γεμιστά

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button